Kolej Skil Mentari

Slide 2
Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Guru Berpengalaman
Suasana Kondusif
Latihan Bekerja

Sudut Pelajar

Penginapan

Kami menawarkan penginapan yang selamat dan diselenggara dengan baik untuk semua pelajar-pelajar kita . Kolej Kemahiran Mentari telah mewujudkan kemudahan asrama di bangunan kawasan kolej. Penginapan disediakan oleh kami termasuk:

  • Tilam dan Bantal
  • Kipas
  • Almari Baju

Motivasi

Di Kolej Kemahiran Mentari, kami menjaga kesejahteraan pelajar kami. Itulah sebabnya kami menyediakan pusat kaunselling bagi para pelajar kami dalam bidang-bidang berikut:

Pemilihan Kursus

Kaunselor kami membantu pelajar dalam memilih kursus yang sesuai pengajian berdasarkan kelayakan dan minat mereka. Di samping itu, kaunselor kami memastikan bahawa pelajar tertentu, bermotivasi dan yakin pemilihan kursus mereka. Proses ini adalah penting untuk memastikan bahawa semua pelajar berjaya menamatkan tempoh pengajian mereka.

Kemasukan

Terima kasih kerana minat anda dalam memilih Kolej Kemahiran Mentari sebagai penyedia latihan anda. Pelajar digalakkan untuk memohon dan mendaftar seawal mungkin kerana tempat duduk adalah terhad. Mereka yang telah mengemukakan borang permohonan mereka dan membuat bayaran deposit sebanyak RM100 akan memperoleh kerusi dalam pengambilan sesi pilihan mereka.Sila lihat halaman Hubungi Kami untuk alamat e-mel dan surat-menyurat butiran kami.

Memerlukan bantuan untuk mendaftar kursus kami? Memerlukan maklumat lanjut? Kemudian melawat kami pada waktu bekerja (Isnin-Jumaat, 9:00-5:00) dan kaunselor dan kakitangan kami bersedia untuk jawapan semua soalan anda. Anda juga boleh mendapatkan maklumat melalui pos – Untuk meminta untuk bentuk risalah dan permohonan, anda boleh menghantar e-mel kepada Kolej Kemahiran Mentari

Ambil langkah pertama anda

UTUSAN PENGARAH

Noor Jahn Binti Mohd Amin

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia.

Saya mengucapkan selamat datang ke Laman Web Rasmi Kolej Kemahiran Mentari. Diharapkan maklumat yang dimuatkan di dalam laman web ini dapat memenuhi inspirasi pengunjung di dalam memperolehi maklumat penting dalam melahirkan tenaga kerja mahir.

KOLEJ KEMAHIRAN MENTARI

NO. 22 & 24 1ST & 3RD FLOOR,

JALAN MERSING, 86000 KLUANG,JOHOR

Laman Web:www.kolejskilmentari.edu.my

Email: admin@kolejskilmentari.edu.my

Pej: +607-7764455

Mob: +6012-7768209

Galleri